Jääkiekkovedonlyönnin monet muodot

By admin on Wednesday, August 17, 2016
Filled Under: Jääkiekko

Harvassa ovat ne suomalaiset, jotka eivät seuraa jääkiekon MM-kisoja. Tänä vuonna kisat käytiin Venäjällä, sekä Moskovassa että Pietarissa. Jääkiekon maailmanmestaruuskilpailut ovat yksi vuoden kohokohdista ja silloin lähtevät liikkeelle myös vedonlyöjät. Jääkiekko on suosittu vedonlyöntikohde veikkausta harrastavien keskuudessa, ja etenkin isommat kilpailut kiinnostavat vedonlyöjiä asettamaan oman panoksensa peliin.

Jääkiekossa vetoa voi lyödä monella eri tavalla. Vedonlyönti onnistuu paikan päällä kisakatsomossa niin asiakaspalvelupisteissä, kuin mobiilissakin. Yhä suositumpaa on lyödä vetoa netissä. Vedonlyönti onnistuu verkossa vaikkapa jääkiekkokatsomosta tai kotisohvalta käsin. Useilla nettikasinoilla vedonlyönti mobiilissa on helppoa, joten pelata voi sijainnista riippumatta. Jotkut vedonlyöntisivustot tarjoavat jopa mahdollisuuden katsella peliä reaaliaikaisesti, mikä helpottaakin vedonlyöntiä mukavasti. Vedonlyöntikohteita on tarjolla ennen pelejä enemmän kuin runsaasti, ja pelin aikana vedonlyöntitaulukot päivittyvät hyvää tahtia.

Jääkiekkovedonlyönnissä on mahdollisuus veikata esimerkiksi maailmanmestaria, lohkosarjaan pääseviä joukkueita tai eri maiden mitalisijoituksia. Mikäli vedonlyönnistä ei ole aikaisempaa kokemusta, on hyvä aloittaa vedonlyöntiharrastus tutustumalla vedonlyönnin sääntöihin sekä siihen, millaisia pelejä ja vedonlyöntikertoimia on tarjolla.

Tunne kohteesi

Lajin tuntemus ei ole myöskään pahitteeksi, sillä jääkiekossa ja muissakin lajeissa oman pelin strategioiden kehittämisellä voi vaikuttaa voittomahdollisuuksiinsa. Vedonlyönnissä on kyse tuurin ja taidon sekoituksesta, minkä vuoksi perusoppimäärä lajista, josta on lyömässä vetoa, on vain hyvä asia.

Näin osaa tunnistaa esimerkiksi pelaajat ja joukkueet, jotka ovat suhteellisen varmoja sijoituksia vedonlyönnissä, mutta toisaalta myös ne, jotka ovat potentiaalisia yllättäjiä ja sen vuoksi entistäkin tuotteliaampia vedonlyönnin kannalta. Jääkiekko on mukava valinta vedonlyönnin kohteeksi, sillä pelit ovat tiivistunnelmaisia ja niissä tapahtuu paljon.

Jääkiekossa tulee esimerkiksi huomattavasti enemmän maaleja, kuin jalkapallossa, mutta myös loukkaantumisriskit ovat suuremmat. Juuri näistä syistä vedonlyönti jääkiekossa on niin jännittävää – mitä tahansa voi tapahtua pelin aikana. Jännityshän on kuitenkin vedonlyöntiharrastuksen suola mukavien voittojen ohella. Yksi hyvä tapa pysyä kärryillä potentiaalisista vedonlyönnin kohteista on lukea alan julkaisuja aktiivisesti.

Suomalaisille jääkiekko on oivallinen kohde aloittaa vedonlyöntiharrastus, sillä se on lajina jo useimmille tuttu. Niinpä lajiin tutustumisessa ei tarvitse lähteä aivan nollasta asti, joten voi keskittyä rauhassa vedonlyöntiharrastuksen opettelemiseen.