Kotimainen jääkiekko

By admin on Thursday, March 23, 2017
Filled Under: Jääkiekko

Kun puhutaan urheilulajeista, jotka koskettavat kokonaista kansakuntaa kaupungista riippumatta ja kaudesta toiseen, Suomen kohdalla tulee mieleen ensimmäisenä hiihto ja jääkiekko. Molemmat ovat talviaikaan pohjoisen lajeja, joita voi harrastaa lähes missä vain. Erityisesti nuoremmassa sukupolvessa jääkiekko nauttii yhtä suosituimman lajin viittaa. Molemmilla kerroilla, kun Suomi on voittanut maailmanmestaruuden lätkässä, on koko maa mennyt täysin sekaisin ja monella työpaikalla ovat pomot varmasti ihmetelleet seuraavana aamuna, että missä työntekijät ovat. Torilla tavataan -lausahdus ei siis ole täysin tuulesta temmattu.

sports-betting

Lähes samanlaisen hurmoksen aiheuttaa useissa kaupungeissa myös kotimainen Liiga-kiekko keväisin pudotuspelien aikaan. Tällaista urheilukulttuuria ei varmasti pysty ymmärtämään, ellei ole itse jonkin urheilulajin tosifani. Olisi kuitenkin outoa väittää, ettei keväisin kaupungeissa näkyvä pudotuspelien huuma olisi hyväksi myös kaupungin paikallisille yrityksille. Mikäpä olisi parempi paikka seurata kutkuttavaa taistelu kuin vaikkapa urheilubaari aivan keskustassa, johon myös muut saman henkiset ihmiset kokoontuvat pelejä seuraamaan? Ja senhän tietää jokainen, että erätauon aikana ei mikään maistu paremmalta kuin kylmä juoma ja mausteiset siivet.

Vaikka Jokereiden KHL:ään siirtymisen myötä legendaarisia Stadin paikallisotteluja ei tällä hetkellä pääkaupungissa pelatakaan, on monella paikkakunnalla yhä omat paikallisvääntönsä ja perivihollisensa, jotka tekevät pelien panoksesta vielä astetta isompia ja luonnollisesti myös voitoista maukkaampia.

Jokainen Tampereen jäähallissa – tai kiekkoyleisölle tutummin – Hakametsän hallissa Tampereen paikallisotteluita todistanut voi varmasti allekirjoittaa tämän. Myös uudet Liigaan nousseet joukkueet, kuten KooKoo, Vaasan Sport ja Jukurit, tuovat oman mielenkiintonsa kotimaisen jääkiekon ylimmälle sarjatasolle sekä tarjoavat samalla myös vieraspelimatkoista kiinnostuneille kenties uusia kohteita. Tunnusta siis väriä tänäkin keväänä, pue päällesi lempipelaajasi paita ja suuntaa hallille, urheilupubiin, tai kenties jopa torille kauden päätteeksi! Koet varmasti unohtumattoman elämyksen.

Kotimainen jääkiekko on luonnollisesti vuodesta toiseen myös yksi parhaista vedonlyöntikohteista. Loistavan kattauksen kotimaista jääkiekkoa kohteissaan tarjoaa myös Mobilebet, josta löydät kätevästi maukkaat kertoimet ja mielenkiintoiset kohteet myös älypuhelimellasi. Mobilebet tarjoaa kesken pelin vauhdin myös livevedonlyönnin kohteita.